FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster krijgt een leuke pre-order actie

Eerder kwamen we met het nieuws dat FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster een releasedatum in Noord-Amerika en Japan had gekregen. Square Enix heeft nu aangekondigd dat FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster vanaf 15 mei 2015 verkrijgbaar zal zijn voor de Sony Playstation 4. Fans die de retaileditie reserveren krijgen een limited edition, inclusief een speciale steelbook met illustraties van de legendarische vormgever Yoshitaka Amano, exclusief voor PAL-regio’s.

Twee van de meest geprezen FINAL FANTASY-avonturen aller tijden komen naar de PlayStation 4, schitterend geremasterd om gebruik te maken van de HD-mogelijkheden van het systeem.

FINAL FANTASY X vertelt het verhaal van Tidus, een blitzball-ster die de jonge, mooie bezweerder Yuna vergezelt op haar missie om de wereld van Spira te behoeden voor een oneindige cyclus van verwoesting, die wordt veroorzaakt door de kolossale dreiging “Sin”.

FINAL FANTASY X-2 keert terug naar de wereld van Spira, waar High Summoner Yuna met haar bondgenoten Rikku en Paine de mysteries ontrafelt achter de boodschappen in de bollen waarop ze jaagt, niet wetende dat de antwoorden die ze zoekt alles kunnen veranderen.

Om de PlayStation 4-release te vieren, geeft SQUARE ENIX een speciale limited edition aan iedereen die de release reserveert. De limited edition is inclusief een steelbook met illustraties van de legendarische vormgever Yoshitaka Amano, die gedurende een periode van meer dan 25 jaar ruim 20 FINAL FANTASY-logo’s heeft ontworpen. Hij was de originele personagetekenaar voor de FINAL FANTASY-serie. Veel fans van de serie zien Amano als de meester van FINAL FANTASY-illustraties.

Nieuw op PlayStation 4:

· Verbeterde graphics – Graphics zijn verbeterd en gelijkgetrokken met Playstation 4-normen

· Originele of gearrangeerde muziek – Kies tussen de originele of gearrangeerde soundtracks uit FINAL FANTASY X

· Volledige cross-savecompatibiliteit – Verplaats je spelbestand en speel verder op Playstation®4, PlayStation 3- en PlayStation Vita-systemen. FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster is overal beschikbaar, waar je ook speelt. (PS3- en PS Vita-versies apart verkrijgbaar.)