Op 24 januari gaat het Moogle Chocobo Carnival van start.

Moogle Chocobo Carnival 2

Final Fantasy XV gaat een feestelijke periode in met de Moogle Chocobo Carnival. Het Moogle Chococbo Carnival is voor iedereen toegankelijk maar er wordt wel degelijk onderscheid gemaakt tussen season pass houders en casual gamers. De verschillen hebben wij in deze post al aan jullie uitgelegd maar het komt er op neer dat er middels ‘Holiday packs’ leuke fotolijstjes en kostuums vrij gaan komen.

De Season Pass heeft echter nog meer leuke extra’s die wij eerder nog niet genoemd hadden. Spelers die deze in het bezit hebben krijgen namelijk toegang tot een boosterpack, de Comrades multiplayer-uitbreiding en episodes van de drie personages Gladiolus, Ignis en Prompto. Reken maar op weer een flink aantal uurtjes spelen.

Moogle Chocobo Carnival 3

In de Moogle Chocobo Carnival trailer krijg je al een goed beeld van het festival. Mooie kraampjes, verklede mensen en een bootreisje per gondel zorgen ervoor dat wij niet kunnen wachten om eens lekker rond te gaan lopen. En wat blijven die graphics toch een indrukwekkend schouwspel! Uiteraard krijg je ook al iets te zien van de attracties en het overheerlijk uitziende eten aldaar.
En als je klaar bent dan kun je aan de bak met de New Game+ want na je eerste playthrough ben je natuurlijk nog lang niet klaar met Final Fantasy XV. Oh, mocht je de game 100% voltooid hebben, laat het dan even weten in de comments.

Veel plezier met de Moogle Chocobo Carnival trailer!