Ga op avontuur met Prompto en maak de mooiste selfies!

De wereld van FINAL FANTASY XV wordt verder uitgebreid met de release van Episode Prompto. Deze nieuwe, downloadbare episode laat spelers een gloednieuwe verhaallijn beleven vanuit het perspectief van het populaire personage Prompto. Spelers trekken met Prompto Argentum en Aranea Highwind door een besneeuwde wildernis, waarbij ze de menselijke kant van de vrolijke fotograaf Prompto beter leren kennen en met diverse nieuwe wapens de vijand kunnen bestrijden.

FINAL FANTASY XV: EPISODE PROMPTO biedt het volgende:

  • Een gloednieuwe verhaallijn, waarin Prompto, verloren in de wildernis en strijdend tegen de troepen van het keizerrijk, zijn weg naar huis moet vinden en ondertussen de waarheid over zichzelf ontdekt.
  • Snelle, third-person vuurgevechten met een divers arsenaal wapens, waaronder pistolen, sniper rifle’s, flitsgranaten, bazooka’s en meer.
  • Een nieuw, razendsnel snowmobile-voertuig – hiermee kunnen spelers door de wildernis scheuren, vijanden uitschakelen en enorme sprongen maken.
  • Commodore Aranea Highwind en haar machtige lans keren terug om Prompto op zijn reis te vergezellen.
  • Selfies maken – Prompto’s Snapshot-vaardigheid uit het hoofdspel is uiteraard present, en spelers kunnen nu onderweg ook selfies maken.

Bekijk hieronder de video!