Volgens Square Enix duurt de Adamantoise-baas in Final Fantasy XV 72 uur om te verslaan. Maar is dat wel zo?

final-fantasy-xv-powerpyx

Enige tijd geleden zagen we de ‘clueless gamer’ episode van Conan O’brien waarin hij Final Fantasy XV ging uitproberen. Tegen het einde van de aflevering nam hij het op tegen een Adamantoise-baas. Deze eindbaas zou volgens de makers van het programma 72 uur (real time) in beslag nemen om te verslaan. Square Enix kwam al snel met een persbericht waarin verteld werd dat de baas 15 real time uren in beslag zou nemen. “Challenge Accepted!” dacht PowerPyx, een YouTuber die direct aan de bak ging. Hieronder staat eerst de video van ‘Clueless Gamer’ omdat deze gewoon weer TE grappig is.

72 uur wordt 15 uur, 15 uur wordt 50 minuten.

De Adamantoise is een reusachtige eindbaas met een grote berg op zijn rug. In Clueless gamer zie je al goed hoe immens groot deze baas is, en dat het een hele klus zal zijn om deze schildpad op zijn rug te krijgen. PowerPyx ging met een level 69 character (buffs maxed out) het gevecht aan en heeft een 50 minuten durende video op YouTube gezet waarin hij laat zien hoe hij deze baas verslaat. Hieronder hebben wij voor jullie de video geplaatst.

Wij vragen ons nu wel een beetje af waar die 72 uur en 15 uur nu vandaan komen. Was het toch in-game tijd? Of heeft Square Enix het gewoon nooit geprobeerd met een character die zijn buffs gemaxed had? Voor de moeite kreeg PowerPyx 50.000 gil, een bracelet waarvan we de buffs niet weten en een dikke vermelding op verschillende sites op het internet. Wil jij ook deze baas verslaan? bekijk dan het filmpje want daarin verteld hij precies hoe je deze baas tegen kan komen.