Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Beta gaat de volgende fase in.

Binnekort eindelijk speelbaar op de PS3.

Square Enix heeft aangegeven te gaan starten met de tweede beta fase van FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn op de PC. In elk weekend van april kunnen de mensen die toegang hebben tot deze beta aan de slag met nieuwe content die niet beschikbaar was in de eerste beta. Nieuwe content zijn de bossen van Gridania, en er zijn enkele nieuwe features, zoals het besturen van de game met een gamepad via de PC, een eigen Chocobo en nieuwe Full Time Active Events.

Vanaf beta fase 3 is het eindelijk mogelijk om de game te gaan spelen op de PS3. De game die oorspronkelijk al naar de PS3 ging komen, werd uitgesteld omdat de PC versie erg terleurstellend overkwam bij de fans. Square Enix heeft hierna besloten de game helemaal opnieuw op te gaan bouwen. Hier zijn ze nu redelijk ver mee en kunnen we binnekort dan eindelijk aan de slag met de console versie.

Ben jij 1 van de gelukige die een beta-key heeft weten te bemachtigen ? Laat ons dan weten wat je van de game vind ten opzichte van zijn eerste release uit 2011.