squareenix_kijkonline

Start uw G-Bike….

Square Enix Ltd., de uitgever van interactieve entertainmentproducten van SQUARE ENIX in Europa en andere PAL-regio’s, kondigt vandaag aan dat FINAL FANTASY VII G-BIKE, een spannend en snel achtervolgingsspel uit FINAL FANTASY VII, wordt uitgebracht voor iPhone en Android. Het spel is gratis te spelen met in-app itemaankopen.

G-BIKE is een van de meest geliefde minigames uit de FINAL FANTASY-serie. G-BIKE, dat verscheen in FINAL FANTASY VII (uitgebracht in 1997), kon op een specifiek punt in het hoofdverhaal of in de Gold Saucer-speelhal worden gespeeld. Dit keer staat G-BIKE in de schijnwerpers, een volledige remake en een gloednieuwe mobiele spelervaring op basis van moderne technologie.

FINAL FANTASY VII G-BIKE is een authentiek racespel waarin je door de wereld van FINAL FANTASY VII snelt. De game speelt lekker en eenvoudig weg op touch-apparatuur: spelers kunnen genieten van spannende, supersnelle motorachtervolgingen en diepgaande RPG-elementen, zoals aanpassingsmogelijkheden, groeiende personages en verzamelobjecten.

Geniet van een van de meest dynamische onderdelen van het FINAL FANTASY VII-universum in de palm van je hand!