FINAL FANTASY TYPE-O HD verschijnt 20 maart

FINAL FANTASY TYPE-O HD krijgt al een Limited en een Collector’s Edition maar nu ook een Fr4me Edition. Dit is een soort fotolijstje waar je de meegeleverde art cards, of je eigen foto’s, in kunt doen. Verder zit er ook nog de speelbare demo van Final Fantasy XV bij.

Final Fantasy FR4ME Limited Edition

Wat zit er in de andere edities van FINAL FANTASY TYPE-0 HD:

De Collector’s Edition wordt gepresenteerd in een speciale verpakking, met het spel in een schitterend goudkleurige SteelBook, voorzien van unieke, prachtige illustraties van de beroemde illustrator Yoshitaka Amano. De limited Collector’s Edition bevat een 200 pagina’s tellende FINAL FANTASY TYPE-0 manga waarin de oorsprong van Class Zero wordt verkend (voor het eerst verkrijgbaar buiten Japan) en een soundtrack-CD met 15 tracks die specifiek zijn geselecteerd door de originele componist van de soundtracks: Takeharu Ishimoto.

De Collector’s Edition bevat tevens een 80 pagina’s tellend hardcover artbook getiteld “Class Zero 842”, met daarin de kronieken van de personages, vijanden en wereld van Orience en diverse ongelooflijk mooi afgewerkte renders en conceptillustraties en vijf replica’s op ware grootte van de iconische speelkaarten die worden gebruikt door Class Zero’s Ace.

De SteelBook Limited Edition is voorzien van een omkeerbaar doosontwerp en een transparante, opengewerkte hoes om zelf de verpakking aan te kunnen passen.