FINAL FANTASY TYPE-0 HD Collector’s Edition bevat onder andere een goudkleurige Steelbook

Square Enix heeft een trailer vrijgegeven over de zeer speciale Collector’s Edition van FINAL FANTASY TYPE-0 HD. FINAL FANTASY TYPE-0 HD Collector’s Edition wordt op 20 maart 2015 uitgebracht en zal maar in een beperkte oplage beschikbaar zijn.

De Collector’s Edition wordt gepresenteerd in een speciale verpakking bestaande uit:  het spel in een schitterend goudkleurige SteelBook, welke voorzien is van unieke prachtige illustraties van de beroemde illustrator Yoshitaka Amano. De limited Collector’s Edition bevat een 200 pagina’s tellende FINAL FANTASY TYPE-0 manga waarin de oorsprong van Class Zero wordt verteld (voor het eerst verkrijgbaar buiten Japan!) en een soundtrack-CD met 15 tracks die specifiek zijn geselecteerd door de originele componist van de soundtracks Takeharu Ishimoto.

De Collector’s Edition bevat tevens ook een 80 pagina’s tellend hardcover artbook getiteld “Class Zero 842”, met daarin de kronieken van de personages, vijanden en wereld van Orience en diverse ongelooflijk mooi afgewerkte renders en conceptillustraties en vijf replica’s op ware grootte van de iconische speelkaarten die worden gebruikt door Class Zero’s Ace. Bekijk hieronder de FINAL FANTASY TYPE-0 HD Collector’s Edition trailer.

Ga jij hem bestellen?

 • Jeroen Hendrickx

  Oké ik moet echt een bijbaan naaste me normale werk gaan zoeken om dit allemaal in huis te halen XD. Maar waarom leren ze ff 15 in deze trailer zien?

  • Ben blij dat ik bij een gamewebsite werk 😀

   • Jeroen Hendrickx

    Ja dat is echt een droombaan volgens mijn. Waar werk je dan? Thuis of echt in een kantoor?

  • Er zit een demo bij van de game. Wel alleen bij de eerste lichting en pre-orders

  • Het is echt niet normaal meer wat er verschijnt. Goed ligt ook aan mezelf aangezien ik bijna alles wil spelen.