De nieuwste FIFA 15 patch verandert vooral veel voor Ultimate Team.

EA heeft vandaag een patch uitgebracht voor FIFA 15. Deze patch moet vooral de modus Ultimate Team verbeteren. Met de patch hoopt EA dat Ultimate Team weer een beetje op orde is zodra Team of the Season gaat beginnen. Normaal zouden de Team of the Season spelers al in de pakketjes zitten, maar EA heeft er voor gekozen om dit niet te doen. De reden hiervoor is de munt-glitch die er momenteel is. EA zegt geluisterd te hebben naar de spelers en dat kan je ook terug zien in de veranderingen die de patch meebrengt. Hieronder kan je zien wat de patch veranderd voor Fifa 15.

PC, Xbox One and PlayStation 4
– Improved security against coin farming (verbeterde beveiliging tegen het farmen van coins)
– Fixed Transfer Market search functionality in FIFA Ultimate Team. (zoek functionaliteit van Transfer Market gerepareerd)
– Added ability to reset tournament progress in FIFA Ultimate Team as a workaround for being stuck in a tournament tree. (mogelijkheid om toernooi progressie te herstarten)
– Various stability fixes to improve the FIFA 15 experience. (verscheidende stabiliteits- problemen opgelost)

Xbox 360 and PlayStation 3
– Improved security against coin farming (verbeterde beveiliging tegen het farmen van coins)
– Added Origin Login Verification (Origin Login bevestiging toegevoegd)
– Fixed Transfer Market search functionality in FIFA Ultimate Team. (zoek functionaliteit van Transfer Market gerepareerd)
– Added ability to reset tournament progress in FIFA Ultimate Team as a workaround for being stuck in a tournament tree. (mogelijkheid om toernooi progressie te herstarten)
– Various stability fixes to improve the FIFA 15 experience. (verscheidende stabiliteits- problemen opgelost)