FIFA 15 bevat alle stadions in de Premier League

FIFA 15 verschijnt op 25 september

Electronic Arts heeft vandaag aangekondigd dat EA SPORTS en de Premier League hun huidige overeenkomst hebben verlengd tot het einde van het seizoen 2018/2019, waarbij nu ook de sponsoring van de Doellijnbewaking is inbegrepen.

Om dichter bij de het echte voetbal te komen heeft EA SPORTS als jarenlange partner van de Premier League samenwerkingsactiviteiten ontwikkeld met de Premier League, waaronder de EA SPORTS Player Performance Index, een diepgaand statistiekensysteem dat de algemene bijdrage van spelers meet. Ook is er een samenwerking met de Fantasy Premier League-game.

Onder de nieuwe overeenkomst wordt de Barclays Premier League in EA SPORTS FIFA 15 neergezet als de meest authentieke competitie, met een ongekend aantal details in de spelers en alle 20 stadions. Door de integratie van graphics, geluid en commentaar van tv-kwaliteit zullen FIFA 15-fans de emotie en intensiteit van de populairste voetbalcompetitie ter wereld zelf kunnen ervaren. De overeenkomst geeft EA SPORTS toegang tot alle 20 clubs van de Barclays Premier League, waardoor het FIFA 15-team de hoofden van meer dan 200 spelers kan scannen, realistische stadions van alle 20 Premier League-clubs kan nabouwen en de emotie van het publiek kan vastleggen door live de sfeer van wedstrijden op te nemen tijdens het seizoen 2013/2014.

“We zijn zeer verheugd om de verlenging van onze samenwerking met de Premier League aan te kondigen, de meest gespeelde competitie in EA SPORTS FIFA,” zegt Peter Moore, Chief Operating Officer van EA. “Hierdoor wordt onze bekroonde game nog authentieker en realistischer en kunnen onze fans zich helemaal onderdompelen in de dramatiek en de emotie van deze competitie. En als trouwe Liverpool FC-supporter weet ik precies hoe dat voelt!”

“EA SPORTS is een vaste licentienemer van de Premier League en we zijn dan ook zeer verheugd over de verlenging van onze huidige overeenkomst, zodat we nieuwe elementen kunnen toevoegen aan onze samenwerking, zoals de sponsoring van de Doellijnbewaking,” vertelt Richard Scudamore, Chief Executive van de Premier League. “Ze hebben met onze clubs samengewerkt om het Premier League-element van FIFA 15 als nooit tevoren te verbeteren. Door de EA SPORTS Player Performance Index en onze Fantasy Premier League-game blijven ze op allerlei vernieuwende en spannende manieren betrokken bij de voetbalfans.”

Door de nieuwe overeenkomst kan de Barclays Premier League in FIFA 15 worden neergezet als de meest authentieke representatie van het voetbal ooit, met de volgende kenmerken*:

 • Graphics van tv-kwaliteit – Grafische overlaytechnologie toont, net als in de internationale tv-uitzendingen, de volgende belangrijke wedstrijdinformatie: teamformulieren, opstellingen, stand en klok, volgende wedstrijd, spelersstatistieken en meer.
 • Audio en commentaar – De sfeer en het gejuich van meer dan 20 Barclays Premier League-wedstrijden zijn opgenomen en verwerkt in FIFA 15 om doelpunten, missers, fluitsignalen en verschillende spreekkoren van het publiek van realistisch geluid te voorzien. Het lied van de Barclays Premier League klinkt ook voor aanvang van elke wedstrijd in deze competitie.
 • Alle 20 stadions – Elk stadion in de Barclays Premier League is in de game aanwezig en oogt, voelt en klinkt precies zoals in het echte leven, inclusief de authentieke weergave van de geanimeerde LED-verlichting en de reclameborden.
 • Authentieke scans van spelershoofden – Het ontwikkelteam van FIFA 15 heeft met de nieuwste 3D-scantechnologie in het seizoen 2013/2014 elke club in de Barclays Premier League bezocht om spelers te scannen en hun uiterlijk vast te leggen. Voor FIFA 15 worden meer dan 200 nieuwe spelershoofden gescand, wat de meest realistische spelermodellen oplevert.
 • Doellijnbewaking – In FIFA 15 is voor het eerst de Doellijnbewaking verwerkt, een systeem dat geen twijfel laat bestaan over de vraag of de bal over de doellijn is gegaan. Bij moeilijke beslissingen en ballen die van de lijn worden gehaald ogen de herhalingen als tv-uitzendingen.

Hieronder de trailer en een lijst met alle stadions.

Anfield
Home Ground: Liverpool FC
Location: Anfield, Liverpool
Capacity: 45,276

Boleyn Ground
Home Ground: West Ham United
Location: Upton Park, London
Capacity: 35,016

Britannia Stadium
Home Ground: Stoke City
Location: Stoke-on-Trent
Capacity: 27,740

Emirates Stadium
Home Ground: Arsenal
Location: London
Capacity: 60,338

Etihad Stadium
Home Ground; Manchester City
Location: Manchester
Capacity: 47,405

Goodison Park
Home Ground: Everton
Location: Walton, Liverpool
Capacity: 39,572

KC Stadium
Home Ground: Hull City
Location: Hull
Capacity: 25,400

King Power Stadium
Home Ground: Leicester City
Location: Leicester
Capacity: 32,262

Liberty Stadium
Home Ground: Swansea City
Location: Landore, Swansea, Wales
Capacity: 20,750

Loftus Road
Home Ground: Queens Park Rangers
Location: Shepherd’s Bush, London
Capacity: 18,439

Old Trafford
Home Ground: Manchester United
Location: Greater Manchester
Capacity: 75,731

Selhurst Park
Home Ground: Crystal Palace
Location: South Norwood, London
Capacity: 26,255

St. James’ Park
Home Ground: Newcastle United
Location: Newcastle upon Tyne
Capacity: 52,405

St. Mary’s Stadium
Home Ground: Southampton
Location: Southhampton
Capacity: 32,589

Stadium of Light
Home Ground: Sunderland
Location: Sunderland
Capacity: 48,707

Stamford Bridge
Home Ground: Chelsea
Location: Fulham, London
Capacity: 41,798

The Hawthrons
Home Ground: West Bromwich Albion
Location: West Bromwich, Sandwell
Capacity: 26,272

Turf Moor
Home Ground: Burnley
Location: Burnley, Lancashire
Capacity: 21,940

Villa Park
Home Ground: Aston Villa
Location: Birmingham
Capacity: 42,682

White Hart Lane
Home Ground: Tottenham Hotspur
Location: Tottenham, London
Capcity: 36,284

https://www.youtube.com/watch?v=gd8wMiprxKM” width=”620″ height=”360″]

 • White Hart Lane here i come!!! 😀

  • Die zat er al in he haha

   • zo bedoel ik het niet pannenkoek. Dit is deel 15 snapte 😀