fifa 14 online

Fifa 14 online, wat staat je te wachten?

Met Fifa 14 online heeft EA Sports heeft gisteren bekendgemaakt dat het seizoenen heeft ontwikkeld in een nieuw online speltype met de naam Coöp-seizoenen. Iedereen kan daarin met een vriend online tegen twee andere online vrienden spelen in 2-tegen-2 wedstrijden voor het klassement. Probeer Divisie 1 te bereiken, win de titel en behaal samen grote successen. Daarnaast is Wedstrijddag uitgebreid met Seizoenen en Coöp-seizoenen. Als je online speelt, mis je dus niks van het voetbalseizoen van de beste competities ter wereld. Met blessures, schorsingen en spelersvorm die in de loop van het seizoen veranderen op basis van echte gebeurtenissen en prestaties.

Gamers kunnen hun FIFA 14-ervaringen eenvoudig meenemen naar de nieuwste generatie consoles: Ze zijn overdraagbaar tussen Xbox 360 en Xbox One, en tussen PlayStation 3 en PlayStation 4. Je kunt je volledige selectie, voortgang, items en geld (munten) meenemen naar de nieuwe consoles, zodat je toegang hebt tot je teams. Gedurende het seizoen kun je met die teams spelen op beide consoles. Je niveau, ERV en bepaalde catalogusitems zoals vreugdedansen en historische tenues uit EA Sports Football Club verhuizen ook mee naar de nieuwe consoles, samen met je voortgang in Seizoenen, inclusief prijzenkast en klassementen, je Virtuele prof en verdiensten, en bepaalde beloningen van het speltype Carrière.

Xbox One en PlayStation 4

Als je FIFA 14 op de Xbox One en PS4 speelt, voel je de spanning in het stadion en ervaar je de allure van de grootste voetbalarena’s ter wereld levensecht. Je ziet en voelt de wedstrijd als nooit tevoren. Een nieuwe functie met de naam Match Flow zal voor een ervaring zorgen, met een vloeiende gameplay. Spelers reageren op personen langs de lijn, zoals ballenjongens, zodat ze de bal snel terug in het veld kunnen brengen wanneer de seconden wegtikken en de druk toeneemt. En supporters kunnen goed zien hoe spelers zich klaarmaken en opstellen bij hoekschoppen en vrije trappen.

Met het vermaarde nationale elftal van Brazilië en nieuwe licenties voor de Chileense Primera Division, de Argentijnse Primera División, 19 clubs uit Brazilië en andere nieuwe licenties die de komende weken worden onthuld, wordt FIFA 14 de authentiekste voetbalgame ooit. De game bevat 33 officiële competitielicenties, meer dan 600 clubs en ruim 16.000 spelers.