Fifa 14 mobile

FIFA 14 mobile zorgt dat je de strijd overal kan beginnen

In FIFA 14 voor je mobiel proef je de sfeer van echte stadions en kun je met meer dan 600 teams uit meer dan 30 verschillende competities spelen. En voor het eerst ooit is het FIFA 14-commentaar beschikbaar in vijf talen (Engels, Duits, Frans, Italiaans, en Spaans). Dat is natuurlijk een verbetering ten opzichte van de vorige delen. Hierin hoorde je alleen maar het publiek. Je had altijd het idee dat je wat miste.

Online is nu mogelijk!

De nieuwe besturing met het touchscreen zorgt voor een fijnere gameplay. Dit doe je door te swipen en nog een aantal andere spannende technieken. Verder kan je het nu ook online opnemen tegen je vrienden of onbekenden. De vraag is natuurlijk hoeveel data dit gaat verbruiken!

De  mobiele versie bevat ook het populaire EA SPORTS-speltype: FIFA Ultimate Team (FUT). Met FUT kun je je selectie samenstellen uit de beste spelers ter wereld, je eigen speelstijl kiezen, je club managen en wedstrijden spelen om munten te verdienen. Die munten geef je vervolgens uit aan nieuwe spelers en items om je team te verbeteren. Dankzij EA SPORTS Football Club-wedstrijddag wordt je game-ervaring aan de echte voetbalwereld gekoppeld. Echt voetbalnieuws, bijvoorbeeld over blessures, schorsingen en de vorm van teams, komt terug in de game, zodat het spelen nog realistischer en leuker wordt.

Bekijk hier onder nog een aantal afbeeldingen:

FIFA14_Mobile_Move_WM

FIFA14_Mobile_Pass_WM

 • Pim

  mehh, kvind FIFA toch echt niet zo geschikt als mobile game.. nog steeds niet.

  • Ik begrijp je reactie. Het is erg lastig om een sport game te maken op een klein scherm. Wellicht is dit swipen de oplossing. Waar ik zelf altijd mee zit is dat mijn vingers te groot zijn voor de controls zelf. hahahah

   • Pim

    Daarom juist! Voor een spel als FIFA heb je een strak en precies bestuurbaar systeem nodig, en dat verwacht ik niet echt van FIFA als app.