Doe de zombie dance tijdens het Festival of the Lost evenement.

Vorig jaar bood Bungie rond deze tijd een aantal leuke Halloween items die je personages op een aantal manieren veranderden. De “Jackolyte Lantern” gaf je Guardian een pompoenhoofd en de “Flight of Shadows” veranderde je respawn animatie in een zwerm vleermuizen. Dit jaar heeft Bungie het hele Halloween evenement volledig op de kop gegooid en een aantal leuke nieuwe dingen bedacht. Het “Festival of the Lost” is van 26 oktober t/m 9 november 2015 beschikbaar, maar wat kan je allemaal doen?

Verzamel coole Festival of the Lost maskers!

Er zijn in totaal maar liefst zestien verschillende maskers aan de game toegevoegd die in een “Rare” en “Legendary” versies te verkrijgen zijn. De Rare versies zijn slechts tijdens het evenement beschikbaar, maar de Legendary versies zullen voor altijd in je bezit blijven. Naast Skolas, The Speaker en Atheon maskers zit er voor iedereen wel wat leuks bij. Daarnaast zijn de maskers ook nodig om bepaalde Festival of the Lost quests te voltooien. Door het paper glue item te vinden kunnen spelers bovendien Rare maskers in Legendary maskers veranderen. Handig als je bepaalde maskers erg graag wilt houden.

Festival of the Lost Legendary Mask

Eva Levante beloont Guardians ook met allerlei goodies.

Shaders en emblems zijn items die je bij Eva Levante kan krijgen, maar nu beloont ze spelers ook met Festival of the Lost goodies. Door snoepjes te verzamelen ontvang je een leuke verrassing van haar. Snoep kan verzameld worden door vijanden te doden terwijl je een masker draagt of door PVP matches in de Crucible te spelen en Guardians te doden terwijl je een masker op hebt. De komende twee weken heb je dus nog heel wat te doen. Benieuwd wat er nog meer te doen is? Neem dan even een kijkje op de Bungie website.