Wil jij ook werken in de gamewereld?

Hoe groot is de kans dat jij van games je werk kunt maken? Ontdek het tijdens het Festival of Games

Je hebt natuurlijk ons interview met Dennis van den Broek van Guerilla Games gelezen. En terwijl Dennis hard werkt aan Killzone 4 voor de volgende Playstation, ben jij misschien wel gaan nadenken over een carrière in de game industrie.

Het lijkt onmogelijk, maar is er een kans om van games je werk te maken? Nederland telt meer gamestudio’s dan je denkt! En natuurlijk zou je ook een droom kunnen najagen over de grens. Grote studio’s als Guerilla Games, EA en DICE zijn altijd op zoek naar mensen, check de links maar.

Wat je ook kunt doen is eerst eens een kijkje nemen op het Festival of Games. Dit festival is opgericht ter promotie van de Nederlandse game industrie en het is dan ook de place to be voor mensen die serieuze interesse hebben in een game carrière. Tijdens het Talent Event ontmoet je mensen uit de industrie en vind je misschien wel de vacature of stageplaats die jou op weg gaat helpen. Er zijn ook seminars en masterclasses te volgen die je kansen kunnen vergroten. Meer weten? Check de website van Festival of Games.

Festival of Games vindt plaats op 24 en 25 april in Amsterdam.

(Via Festival Of Games)