FEAR_Online

FEAR online trailer laat een oude bekende zien

We hebben een FEAR online trailer voor jullie. FEAR Online wordt ontwikkeld door de Koreaanse ontwikkelaar Inplay Interactive en uitgegeven, in ieder geval in Amerika, door Aeria Games. De game zal nieuwe hardcore multiplayer actie en een donker verhaal rondom Alma Wade bevatten. Daarnaast moeten vier spelers samenwerken om monsters en het Armacham personeel van zich af te houden. FEAR Online is een free-to-play titel. Bekijk hieronder de FEAR Online trailer en laat ons eens weten of jij de titel gaat downloaden en spelen met je vrienden.

  • ME WANT EVEN MORE!

    • Zekers, ik hou van dit soort type games. Yumi ik wil jou over de headset horen schreeuwen als je schrikt hahaha

      • Whwhahahahaah! ik schreeuw niet…Ik ben dood van binnen plus ik kick op enge momenten.