Farming Simulator gaat op de PlayStation 4 en Xbox One voor het eerst online

Farming Simulator 15 komt over één maand uit op PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360! Spelers zullen voor het eerst op consoles het volledige “boerenleven” kunnen ervaren. De game die op PC al bijna een miljoen spelers heeft verleid met haar meest recente versie die alle content, activiteiten, voertuigen, als ook de online coöperatieve multiplayer spelmodus voor de PS4 en Xbox One bevat, een primeur voor Farming Simulator op consoles!

Op 19 mei zullen console gamers de nieuwe generatie van Farming Simulator eindelijk gaan ontdekken. Voordat het zover is, is nu de allereerste video van Farming Simulator 15 op consoles te bekijken en wordt een groot gedeelte van de enorme hoeveelheid content die de game te bieden heeft onthuld.

Farming Simulator 15 ligt over een maand in de winkels

Met een volledig nieuwe grafische en physics engine, biedt Farming Simulator 15 een immense open wereld vol details en visuele effecten! In singleplayer modus, maar ook voor de eerste keer online op consoles, manage en breidt je jouw eigen boerderij uit: oogsten, veeteelt (koeien, kippen en schapen), de verkoop van verse producten, investering in nieuwe en krachtigere voertuigen en gereedschappen… Ontdek ook de nieuwe activiteit in Farming Simulator 15: houthakken, en de bijbehorende selectie van speciale voertuigen en gereedschappen!

Op een gebied ter grootte van honderden hectaren in de nieuwe Scandinavische omgeving en een gerenoveerde Noord-Amerikaanse omgeving, gebruik en bestuur je meer dan 140 authentieke voertuigen en landbouwgereedschappen, waaronder nieuwe voertuigen exclusief voor consoles, van meer dan 40 van de meest bekende fabrikanten: New Holland, Ponsse, Case IH, Deutz-Fahr, Man, Liebherr…

Met Farming Simulator 15 is Farming Simulator ook voor het eerst speelbaar in multiplayer op consoles met PlayStation 4 en Xbox One! Nodig je vrienden uit in jouw game: verhoog je productiviteit door taken te verdelen of door samen te werken aan grotere taken, en breid je boerderij sneller dan ooit te voren uit dankzij de hulp van anderen!