Farming Simulator 15 nu ook voor het eerst speelbaar in multiplayer

Met bijna een miljoen spelers die al enkele maanden genieten van de geneugten van het boerenleven met Farming Simulator 15 op PC en Mac, gaan ook console gamers (op maar liefst vier platformen!) binnenkort de nieuwe generatie van Farming Simulator ontdekken! Het Farming fenomeen komt op 19 mei uit op PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360.

Met een volledig nieuwe grafische en physics engine, biedt Farming Simulator 15 een immense open wereld vol details en visuele effecten! Solo, maar ook voor de eerste keer online op consoles met PlayStation 4 en Xbox One, manage en breid je jouw eigen boerderij uit: oogsten, veeteelt (koeien, kippen en schapen), de verkoop van verse producten, investering in nieuwe en krachtigere voertuigen en gereedschappen… Ontdek ook de nieuwe activiteit in Farming Simulator 15: houthakken, en de bijbehorende selectie van speciale voertuigen en gereedschappen!

Op een gebied ter grootte van honderden hectaren in de nieuwe Scandinavische omgeving en een gerenoveerde Noord-Amerikaanse omgeving, gebruik en bestuur je meer dan 140 authentieke voertuigen en landbouwgereedschappen, waaronder nieuwe voertuigen exclusief voor console, van meer dan 40 van de meest bekende fabrikanten: New Holland, Ponsse, Case IH, Deutz-Fahr, Man, Liebherr…

Met Farming Simulator 15 is Farming Simulator ook voor het eerst speelbaar in multiplayer op consoles met PlayStation 4 en Xbox One! Nodig je vrienden uit in jouw game: verhoog je productiviteit door taken te verdelen of door samen te werken aan grotere taken, en breid je boerderij sneller dan ooit te voren uit dankzij de hulp van anderen!