De Farming Simulator 15 launch trailer laat zien waarom jij The Witcher 3 Wild Hunt en Destiny House of Wolves DLC een tijdje laat liggen

Gisteren was het dan eindelijk zover! Het moment waar gamers over de hele wereld op zat te wachten: De launch van Farming Simulator 15! De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360 bij je favoriete winkel of als digitale download! Ontdek de Farming Simulator 15 launch trailer, waarin je alvast een voorproefje krijgt van deze kersverse console versies: ervaar nu eindelijk de complete “Farming experience” van Giants Software die met deze nieuwste versie al meer dan een miljoen spelers heeft verleid op PC. Al haar content, activiteiten, voertuigen zitten erin. En exclusief voor op PlayStation 4 en Xbox One: online co√∂peratieve multiplayer modus!

Met een volledig nieuwe grafische en physics engine biedt Farming Simulator 15 een immense open wereld vol detail en visuele effecten! In singleplayer modus, maar ook voor de eerste keer in online multiplayer op consoles met PlayStation 4 en Xbox One, beheer en breid je jouw eigen boerderij uit: oogsten, veeteelt (koeien, kippen en schapen), de verkoop van verse producten, investering in nieuwe en krachtigere voertuigen en gereedschappen… Ontdek ook de nieuwe activiteit in Farming Simulator 15: houthakken, en de bijbehorende selectie van speciale voertuigen en gereedschappen! Op een gebied ter grootte van honderden hectaren in de nieuwe Scandinavische omgeving en een gerenoveerde Noord-Amerikaanse omgeving, gebruik en bestuur je meer dan 100 authentieke voertuigen en landbouwgereedschappen, waaronder nieuwe voertuigen exclusief voor consoles, van meer dan 40 van de meest bekende fabrikanten: New Holland, Ponsse, Case IH, Deutz-Fahr. Bekijk hieronder de Farming Simulator 15 launch trailer.