Far Cry 4 Season Pass kost 29,99 euro

Eind oktober kwam Ubisoft met het nieuws dat Far Cry 4 een Season Pass zou krijgen. Nu is er een teaser trailer vrijgegeven van de Season Pass en daarin krijgen we een glimp van een Yeti te zien. De missies waarin deze Yeti voorkomt heet de Valley of the Yeti’s. Hieronder kun je iets meer lezen over deze missie en de andere content van de Season Pass.

· The Syringe – Gelijktijdig met de volledige game verkrijgbaar. Houd een geheim en gevaarlijk recept uit de handen van Pagan Min en zorg ervoor dat hij het niet tegen de rebelerende troepen gebruikt. Speelbaar in singleplayer en coöp.

· Escape from Durgesh Prison – Ajay en Hurk zijn gevangen genomen en gemarteld in Yuma’s gevangenis. Ontsnap en overleef, samen met een vriend.

· Hurk Deluxe Pack – Vijf missies, speelbaar in singleplayer en coöp, inclusief Yak Farm, Blood Ruby, en Hurk’s Redemption. Gebruik een arsenaal van wapens inclusief het harpoengeweer van Hurk.

· Overrun – Speel als Rakshaha of Golden Path in deze PvP-modus en beheers een aantal neutrale locaties, verspreid over het landschap van Kyrat, om ze te beschermen van jouw tegenstanders.

· Valley of the Yetis – Ajay’s helikopter is neergestort op een onvergevensgezinde bergrichel van de Himalayas. Ontdek de bevroren landschappen en vind gereedschappen om je kamp te beschermen van een gevaarlijke cult wanneer het nacht wordt. Met singleplayer- en coöp-opties speel je niet alleen, maar in de donkerste grotten heb je meer te vrezen dan de cult, terwijl de yeti’s hun prooi stalken.