Far Cry 4 Kyrat Edition Trailer

Wat zit er allemaal in de Far Cry 4 Kyrat Edition

Ubisoft komt met een aantal titels dit najaar. We hebben het natuurlijk over titels als Assassin’s Creed Unity, The Crew, Watch Dogs voor de Wii U en Far Cry 4. Van laatstgenoemde hebben we een nieuwe trailer. Zoals je al eerder kon lezen laat deze zien wat er allemaal in de Far Cry 4 Kyrat Edition zit. Laat ons eens weten of jij deze editie hebt gereserveerd. Far Cry 4 verschijnt 18 november op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

  • Nog een klein maandje wachten om met de game aan de slag te gaan ๐Ÿ™‚ Ik ga trouwens wel voor de normale editie als ik heel eerlijk ben want ik vind deze editie niet erg speciaal.

    • Nope ik ga ook voor de normale editie, ondanks dat ik shit graag verzamel. Van AC Unite haal ik dan wel weer de Collector’s Edition

  • Nog een klein maandje wachten om met de game aan de slag te gaan ๐Ÿ™‚ Ik ga trouwens wel voor de normale editie als ik heel eerlijk ben want ik vind deze editie niet erg speciaal.