Video thumbnail for youtube video Far Cry 4 Behind the Scenes deel 3

Far Cry 4 A Glimpse Into Kyrat GamesCom 2014 trailer geeft je een, hoe kan het ook anders, glimp van de game

Op Gamescom worden vandaag nieuwe beelden van Far Cry 4 onthuld. Bezoekers van Gamescom krijgen als eerste een voorproefje van de intense gameplay van Far Cry 4: een missie onder de extreme omstandigheden van de Himalaya en een reis naar de mystieke wereld van Shangri-Là. Daarnaast worden er meer details bekendgemaakt over de exclusieve PlayStation ‘Keys to Kyrat’-actie.

Een reis naar Kyrat is niet compleet zonder een bezoek aan de hoogste pieken van de Himalaya. In de loop van de game krijgen spelers dan ook te maken met missies die zich afspelen op deze prachtige besneeuwde bergtoppen. Maar schijn bedriegt, deze bloedstollende missies vinden plaats onder de meest extreme omstandigheden die de Himalaya te bieden heeft. Ga op pad met je sneeuwscooter en vecht voor elke adem terwijl je de effecten van deze extreme hoogte beleeft. In deze situaties is je wingsuit zowel je beste vriend als je laatste redmiddel.

Kyrat is een prachtig land met eeuwenoude tradities en diepgewortelde mythologie. Shangri-Là is een legendarische wereld gehuld in mysterie. Al eeuwen proberen sterfelijke pelgrims Shangri-Là te bereiken in de hoop een staat van verlichting te ervaren. Ervaar Shangri-Là als een geheime, parallelle wereld waar legendes tot leven komen en je de grenzen van je eigen bewustzijn verkent. Shangri-Là is niet zonder gevaar en je neemt het op tegen een scala aan mythologische wezens die zich niet gemakkelijk uit het veld laten slaan. Gelukkig sta je er niet helemaal alleen voor, want je krijgt hulp van een nobele witte tijger, de wachter van Shangri-Là. De tijger schiet je te hulp of zet je in om vijanden aan te vallen. De Shangri-Là boog, waarmee je in Shangri-Là tijdelijk de tijd vertraagt, is te unlocken via de skill tree.

https://www.youtube.com/watch?v=TTnvRISkRlY” width=”620″ height=”360″]