Far Cry 4 Escape from Durgesh Prison DLC is alleen of in co-op te spelen

Ubisoft heeft laten weten dat de eerste DLC voor Far Cry 4, genaamd Escape from Durgesh Prison, in januari zal verschijnen. De datum op de UbiBlog geeft aan 13 januari maar dit zal voor Europa wel de 15e zijn. Althans, daar gaan wij van uit. In ieder geval zal je in januari met de Far Cry 4 Escape from Durgesh Prison DLC aan de slag kunnen aan. Wat bevat deze DLC nou eigenlijk? Nou het volgende: Je gaat, alleen of samen met een co-op partner, een aantal uitdagingen aan en dit zal in een race te klok worden. Hoe sneller je bent, hoe hoger je op de leaderboards komt te staan.

Het zit Ajay en Hurk niet echt mee in de DLC want ze zijn al hun spullen kwijt en dit hebben ze wel nodig want ze zitten namelijk gezamenlijk gevangen in de gevangenis van Yuma. Uitbreken is natuurlijk de optie maar met wat? Je hebt namelijk helemaal niks en Ubisoft heeft Permadeath er in verwerkt. Dit houdt in dat als je dood gaat de missie overnieuw moet beginnen. Ga alleen zeker niet rushen en speel je het met een co-op partner dan plan vooral vooruit.

De prijs van deze DLC is 9,99 euro. Mocht je een Season Pass hebben aangeschaft dan is de Far Cry 4 Escape from Durgesh Prison DLC gewoon te downloaden. De prijs van de Season Pass is 29,99 euro.