Far Cry 4 101 launch trailer… De ‘101’ over alles wat te doen is in Kyrat

In deze 101 launch trailer kan je leren wat er allemaal aan de hand is in Kyrat, wat als nieuweling in deze regio geen slecht idee is. Zeker geen slecht idee, aangezien bijna alles in Kyrat er op uit is om je te op te eten, aan te vallen en te doden. En niet alleen maar omdat het hun instinct is…

Benieuwd wat je kan doen in deze nieuwe open wereld in Far Cry 4? Bekijk de nieuwe 101 launch trailer hieronder en bereid je voor op je nieuwste avontuur!

  • Ziet er toch wel onwijs vet uit. Echter wacht ik de recensies af. Laten we hopen dat Ubisoft alles goed afwerkt.

    • Inderdaad, game al gekocht dus recensie of niet, ik ga het spelen. Ik heb genoten van Far Cry 3 en deel 4 heeft veel gameplay van deel 3, positief of negatief dat laat ik in het midden, “meegenomen”. Ubisoft mag nu wel eens af van het overnemen van gebieden etc. Dat hebben we nu wel gezien. Maar goed dat vind ik.