Kalypso Media

Fallen Enchantress Legendary Heroes uitbreiding

Na een verwoestende ramp wordt de wereld gedomineerd door dood, chaos en vernietiging. Uit de as herrijst een nieuwe beschaving. Jij gaat als speler een nieuw rijk smeden in een wereld vol met krachtige magie. Machtige kampioenen en grote legers vechten tegen verschrikkelijke wezens. Ga uitdagingen aan, herontdek verloren geheimen en breid je koninkrijk uit in de wereld van Elemental. Ben jij de held van deze game?

Gameplay van Legendary Heroes

Legendary Heroes is een uitbreiding van het populaire fantasy strategiespel Fallen Enchantress. Deze uitgave combineert de bekende game met een uitdagende nieuwe uitbreiding die onbekende monsters, nieuwe kampioenen, grotere maps en nieuwe tactische battle maps toevoegt. De wereld van Elemental heeft jouw hulp hard nodig. De Fallen Enchantress wil de fragiele beschavingen, die zijn ontstaan uit de as van de ramp, vernietigen. Gelukkig is je roem ver verspreid en zijn er helden die je gaan helpen.

Port Royale 3 Gold Edition

De Port Royale 3 Gold Edition bevat de bekroonde business simulatie Port Royale en de officiële uitbreiding ‘Treasure Island’. Deze game plaatst de speler in het Caribisch gebied van de 17de eeuw. De zeemachten Spanje, Engeland, Frankrijk en Nederland strijden om de macht van koloniën. Jij kunt de machtigste man in de nieuwe wereld worden. Er zijn drie campagnes waaruit je kunt kiezen: de avonturier, de handelaar of de piraat. Hoe bouw jij je imperium op? Deze game is een schatkamer voor alle Port Royale spelers. Ga terug in de tijd en schrijf historie!

Gameplay Port Royale 3 Gold Edition

Ben je klaar voor spannende zeeslagen? Stad- en kustbelegeringen, aanvallen, plunderingen en immense rijkdom en macht? Het zijn woelige tijden in de Caribbean. Handels konvooien vervoeren goederen, militaire konvooien beveiligen de handelsroutes en gaan de strijd aan met politieke tegenstanders en piraten. Dit eindeloze spel biedt tal van mogelijkheden. Unieke en uitdagende scenario’s. Word jij de machtigste man in de nieuwe wereld? Geniet van verbluffende 3D graphics.