Evolve’s vierde monster Behemoth is en zal het grootste monster blijven van Evolve

Enige tijd geleden organiseerde Turtle Rock Studios en 2k Games een wedstrijd waar mee de fans van Evolve konden kiezen aan de hand van een silhouette wat de naam van het vierde monster zou worden. Dit werd Behemoth en vandaag werd behemoth dan eindelijk voor het eerst onthuld. Behemoth is een groot rotsachtig wezen wat zichzelf kan oprollen tot een enorme steen en zo al rollend over de hunters heen kan walsen. Behemoth is groot en zwaar en om dat te compenseren heeft hij de grootste health pool en dikste armor van alle monsters. Daar bovenop kan hij ook nog is een soort van schild uit de grond laten verschijnen om aanvallen af te weren of om zichzelf en de hunters in op te sluiten en zo een aardige pak slaag uit kan delen zonder dat deze kunnen vluchten. Dus qua verdediging zit het wel goed met Behemoth. Aanvallen doet Behemoth met zijn lava bombs, dit zijn mortier achtige granten met een area of effect en fissure, een krachtige knal die het terrein doet scheuren en alles in zijn pad schande aan doet en verlamd. Binnenkort zullen al deze eigenschappen van Behemoth ongetwijfeld in een gameplay video verschijnen en kun je deze natuurlijk hier bij Kijk-Online vinden.

Naast de aankondiging van Behemoth zijn er ook meer details vrij over de downloadbare content. Zoals al bekend was zullen de nieuwe maps gratis verschijnen voor Evolve, maar er zal ook betaalde content zijn. Behemoth zal bijvoorbeeld later in het jaar voor €14,99 verkrijgbaar zijn. Maar als je de game pre-orderd is het onderdeel van het Monster Expansion Pack en kost het je verder niets.

Voor gamers die van plan zijn de game op langere termijn te gaan spelen is er de Hunting Season Pass voor €24,99. Hiermee krijg je vanaf de lente vier nieuwe hunters, één uit elke klasse en vanaf de lancering drie nieuwe skins voor de monsters Goliath, Kraken en Wraith. Mocht je al dit moois in één keer willen kopen dan kun je gaan voor de Evolve Digital Deluxe Edition. Deze editie is echter nog niet voor de PlayStation 4 te bestellen, maar dat zal mogelijk binnenkort wel het geval zijn.