Eindelijk weten we wanneer we met de de hunter vs monster game aan de slag kunnen gaan.De releasedatum is bekend. Evolve komt er aan…

2K games heeft wereldwijde releasedatum vrijgegeven voor Evolve op de PlayStation 4, Xbox One en PC. De vier tegen een science fiction game komt dit jaar uit op 21 oktober. Gamers die de game pre-orderen via bepaalde retailers krijgen er gratis een “monster pack” DLC bij waarin bij lauch een Goliath monster skin en later na de release een monster character in zit. Sommige andere retailers leveren de “Exterminator Weapon Skin Pack” of de “nstant Hunter Pack”. Wat hier verder in zit is nog niet bekend gemaakt. Welke van deze DLC pakketten hier in Nederland aangeboden zullen worden is niet duidelijk, dus dat word even afwachten. Dus nog wachten tot het najaar hunters, de releasedatum is bekend, jullie kunnen dit jaar nog jullie bloedlust kwijt op de groteske alien!

  • Volgens mij is de mens in Evolve de alien en niet andersom aangezien wij op nieuwe planeten komen en deze monsters tegen komen.

    • Grayfoxz

      Tja, laten we even simpel de mens als mens blijven zien en de rest als alien ๐Ÿ˜›