Evolve patch 1.3 zal meer balans in de game moeten brengen

Evolve is een vette 4v1 online game waarin de balans tussen beide teams er belangrijk is. Nu is dit op dit moment helaas niet altijd het geval. Zo zul je nu bijvoorbeeld een game tegen de de Wraith waarschijnlijk verliezen. Dit komt omdat men een van zijn skills als verplaatsing middel gebruiken in plaats van een damage dealing skill. Gelukkig komt Evolve patch 1.3 er snel aan. De patch zal namelijk deze week verschijnen voor de PC en volgende week voor de Xbox One en de PlayStation 4.

Evolve patch 1.3 heeft een behoorlijke lijst met veranderingen voor zowel de monsters als de hunters. Zo gaat Hyde uit de assault klasse 20% meer schade doen met zijn minigun en zal deze ook nog is 20% nauwkeuriger zijn. Een flinke boost voor zijn damage output dus. Er worden natuurlijk ook skills “generfed”, zo zal Bijvoorbeeld de Kraken 25% minder snel kunnen warpen en zullen bepaalde items zoals trap launchers en mijnen langer er over doen tot ze actief zijn.

De volledige lijst met veranderingen in Evolve patch 1.3 kun je hier bekijken. Met de komst van deze patch en de aangekondigde vier nieuwe hunters zul je waarschijnlijk weer meer plezier gaan beleven aan de online jacht in Evolve.