Evolve Medic Caira reveal trailer laat haar specialiteiten zien

Een nieuwe week en dus een nieuwe onthulling wat de hunters van Evolve betreft. Deze week is Evolve Medic Caira aan de beurt. Juist ja een Medic, misschien niet de meest favoriete klasse van maar zeker een zeer belangrijke. Een goeie Medic kan namelijk het verschil maken tussen winst of verlies in een potje Evolve en Medic Caira heeft een aantal leuke skills.

Caira is een dame met pit en kan prima gebruikt worden in de frontlinies in het gevecht met de monsters. Neem bijvoorbeeld haar dual grenade launcher, daar mee kan ze granaten afschieten die aardig wat healen in een area of effect maar met een druk op de knop veranderd de launcher naar napalm grenades en kan dus het monster en ander wildlife bestoken met napalm.

Naast deze awesome grenade launcher kan ze het team nog op een andere manier helpen. Caira beschikt namelijk ook nog over een adrenaline -boost ability, deze geeft haar en de team members om haar heen een enorme snelheids boost waardoor de hunting party bijvoorbeeld nog sneller achter een monster aan kunnen rennen of juist van het monster kunnen vluchten in benarde situaties.
Naast al dit moois om je team te ondersteunen als Caira beschikt ze ook nog over een reduced cooldown en reload perk die alleen op haar van toepasing is. Maar op deze manier kan ze natuurlijk weer sneller haar andere abilities gebruiken en healing grenades afschieten!

Bekijk hier onder twee trailer van Evolve Medic Caira in actie: