De vier nieuwe Hunters verschijnen tegelijkertijd op alle platformen

2K en Turtle Rock Studios hebben bekend gemaakt dat Evolve op 31 maart vier nieuwe Hunters krijgt. Cabot’s team kan helaas niet alles alleen dus gelukkig krijgen ze hulp. Lees hieronder wie de Hunters zijn.

Torvald (Assault)

Torvald heeft een hekel aan monsters. De reden hiervoor is dat hij een overlevende is van een monsteraanval. Torvald heeft dit maar ternauwernood overleeft en is nu terug als een menselijke tank. Met Mortierkanonnen op z’n schouders, Shrapnel Grenades in z’n broekzak en een Autofire Shotgun in handen is Torvald kunnen de monsters maar beter aan de kant gaan.

Hunter Torvald

Crow (Trapper)

Crow was al lekker een tijd met pensioen op Shear tot de monsters even langskwamen om roet in het eten te gooien. Crow wil, net zoals alle anders Hunters de monsters kwijt en sluit bij het team van Cabot aan. Crow heeft hulp in de vorm van zijn huisdier, een Batray, genaamd Gobi. Gobi kan voorruit vliegen om monsters om te sporen. Qua wapens heeft Crow toegang tot de Stasis Gun. Met deze Stasis Gun kun je een monster vertragen en door een opgeladen schot zelfs kreupel schieten. Naast de Stasis Gun heeft Crow toegang tot de Kinetic Long Rifle. Hiermee kan je ook flink wat schaden aanrichten door de rapid-fire mode. Met een opgeladen schot schaad je zowel de armor als de health van een monster.

Hunter Crow

Slim (Medic)

Zoals je ziet is Slim niet bepaald menselijk. De DNA van Slim is zo veranderd dat zijn ‘combat medic’ skills een beetje van gemixed is met dat van een insect. Neem bijvoorbeeld de Leech Gun waarmee je health van de monster kan afhalen. Door dit wapen te gebruiken vult de Healing Burst zich sneller aan en kan Slim z’n mede Hunters sneller healen. De Healing Burst van Slim is trouwens beter dan de andere Medics. Slim heeft ook nog een Healing drone die over het slagveld vliegt om Hunters te healen. Zit de monster je teveel op de hielen? Geen punt met de Spore Cloud Launcher. Door deze launcher te gebruiken maskeer je de geur van de Hunters. Hierdoor kun je met de Hunters het monster verrassen.

Hunter Slim

Sunny (Support)

Sunny is een bekende van Abe en Parnell al voor de gebeurtenissen op Shear. Leuk feitje: Ze hoorde zelfs bij één van de vier originele Hunters toen Evolve nog in ontwikkeling was. Sunny maakt gebruik van Shield Drones waarmee ze haar teamgenoten beschermd. Met de Jetpack Booster laat ze haar teamgenoten verder vliegen voor een snelle ontsnapping. Ze is gelukkig niet slapjes aangelegd want met haar Mininuke Grenade Launcher kan ze aardig wat schade aanrichten.

Hunter Sunny

Naast de Hunters verschijnt het vierde monster, de Behemoth, ook op 31 maart. De nieuwe Hunters zijn inbegrepen in de Evolve Hunting Season Pass. Deze kost 24,99 euro. Wil je niet alle Hunters dan kun je ze apart voor 7,49 euro aanschaffen. De Behemoth is aan te schaffen voor 14,99 euro mocht je Evolve niet hebben gepre-orderd. Er is meer! Wat dacht je van twee nieuwe gratis maps, genaamd The Broken Hill Mine en Broken Hill Foundry, die ook op 31 maart verschijnen. Wel op de Xbox One trouwens. De maps zijn op 31 april op de PlayStation 4 en PC te downloaden.