Evolve heeft de gouden status bereikt en de cinematic intro is verschenen

Evolve heeft de gouden status bereikt en komt uit op 10 februari en in deze game zul je goed moeten samenwerken. Je speelt als team bestaande uit 4 hunters met elk hun eigen krachten, tegen één speler die de controle heeft over een gigantisch groot monster. Tactiek en samenwerking is vereist, anders zul je het niet redden tegen deze monsterlijke vijand.

Evolve heeft ondertussen de gouden status gekregen en is nu helemaal afgerond. Verder is de intro van Evolve verschenen op het internet. In deze cinematic intro vol actie zie je de 4 originele hunters (lees eerst aangekondigde) het opnemen tegen de Goliath. Zoals eerder vermeld staat teamwork centraal als je als hunter speelt en dat zie je ook in de intro terug.

Evolve heeft dan wel de gouden status bereikt maar 2K Games en Turtle Rock Studios willen wel voor de launch nogmaals de servers testen. Een goed plan als je het mij vraagt aangezien de laatste tijd het een trend lijkt te worden dat servers en dergelijke het niet trekken bij de launch van een game. Ook verliep de Big Alpha van Evolve eind vorig jaar niet geheel vlekkeloos.

Check de cinematic intro hier onder en laat ons  weten of jij deze game in huis haalt.

  • Dit word een toffe game! Ga ik zeker halen!

  • Ik heb gisteren de hele middag met Wraith kunnen spelen, wat mij betreft het tofste monster in Evolve. Beschikbare modi waren: Nest, Hunt, Rescue, Evacuation en Defend. Erg cool! Goliath is mij veel te sloom.