The Evil Within PAX East Gameplay trailer

Blaast The Evil Within het genre survival horror weer nieuw leven in?

Vandaag ligt de game eindelijk in de winkel, The Evil Within. Bij een release hoort natuurlijk een launch trailer en deze heeft Bethesda nu vrijgegeven. We zijn erg benieuwd of Shinji Mikami en zijn team van Tango Gameworks een hit te pakken hebben. Of dat zo is kun je binnenkort in onze review lezen. Mocht jij de game al aan het spelen zijn laat hieronder dan jouw mening achter.

  • Ga de game binnenkort eens eventjes bestellen. Heb Pewdiepie hem al deels zien spelen en het ziet er echt tof uit!

  • Ik zit nu twee uurtjes in de game en heb er twee luiers door heen gejaagd. De game is meer goor dan eng maar er zitten hier en daar wel een paar schrik momenten in. Vind je eindelijk een Magnum, nee niet het ijsje, en denk je “yes eindelijk kan ik me verdedigen” en dan schiet je drie van de zes kogels langs een vijand heen….Stealth is erg belangrijk in de game. Ik kreeg trouwens ook een beetje een “The Last of Us vibe” van de game.

    • Oeh dat is goed om te horen. The Last of Us is namelijk mijn favoriete game! Ook fijn dat ammo schaars is. Dat maakt het gevoel van machteloosheid nog erger.

  • Ik zit nu twee uurtjes in de game en heb er twee luiers door heen gejaagd. De game is meer goor dan eng maar er zitten hier en daar wel een paar schrik momenten in. Vind je eindelijk een Magnum, nee niet het ijsje, en denk je “yes eindelijk kan ik me verdedigen” en dan schiet je drie van de zes kogels langs een vijand heen….Stealth is erg belangrijk in de game. Ik kreeg trouwens ook een beetje een “The Last of Us vibe” van de game.

    • Oeh dat is goed om te horen. The Last of Us is namelijk mijn favoriete game! Ook fijn dat ammo schaars is. Dat maakt het gevoel van machteloosheid nog erger.