Ergernis over communicatie wat betreft PES 2015 neemt steeds meer toe

Konami, PES-team, leert maar niet. Ik heb er al een artikel over geschreven dat de communicatie naar de community wat beter kan en helaas heeft de communicatie weer gefaald. Afgelopen vrijdag, wij hadden er gisteren een bericht over, stond op de officiële PES Twitter dat er maandag groot nieuws, en een verrassing, zou komen over PES 2015. Bij dat berichtje stond een plaatje met twee spelers van Santos en de officiële bal uit de Braziliaanse competitie. Fans begonnen meteen met speculeren dat de volledige Braziliaanse competitie in PES 2015 zou komen maar zeker weten deden ze het niet. Maandag, gisteren, het verlossende woord dus. Helaas, weer niet! PES-fans balen er een beetje van en vragen zich af, net zoals ik, waar het nieuws blijft. Ik heb het al eerder aangegeven, als er vertraging is of iets in die richting geef het dan gewoon even aan maar laat de fans niet wachten. Dit geeft alleen maar irritatie. Dan hebben we nog de verrassing. Dit zal misschien het onderstaande zijn maar ook daar is verder niet over gecommuniceerd.

Over 1,500 new players have been added to PES MANAGER in celebration of the 2014-2015 season! New skillsets, new uniforms and a bonus limited special item await players both first-time and returning! Get it for free now on iOS and Google Play.

Als dit de verrassing is ben ik best teleurgesteld en andere met mij. Het heeft toch helemaal niks met PES 2015 te maken? Dit werd namelijk wel een beetje gesuggereerd toen er nieuws verscheen over groot nieuws en een verrassing met daarbij een plaatje van PES 2015. We wachten het maar, weer, af.

Tweets van PES-fans:

Nogmaals, begrijp me niet verkeerd want ik heb de PES-serie en Konami hoog zitten maar ik probeer ze wakker te houden. Zo verlies je support. Mocht er nieuws zijn over ‘het grote nieuws’ of anders dan lees je het natuurlijk hier.

  • Volgens mij snappen ze het concept van social media niet helemaal.