Vandaag krijgen we nieuws over de PES 2015 Data Pack voor deze maand

Dit artikel is even afwijkend van het normale nieuws op de site. Het is namelijk een persoonlijke ergernis die ik met jullie wil delen. Misschien denken jullie precies hetzelfde over dit onderwerp. Vandaag tweet Adam Bhatti, PES European Product Manager, het volgende:

Ik moet dit nog maar zien. Het begon namelijk allemaal op 28 november met een Twitter bericht van Adam: ย 

Ik als PES-fan zit de week van 5 december te wachten op het nieuws maar helaas. Helemaal niks, geen bericht over nieuwe DLC. Een volger van Adam vroeg op 7 december maar eens waar de info bleef. In de werk week dat deze DLC zou moeten verschijnen, week van 5 december, heeft Konami dus helemaal geen informatie naar buiten gebracht over een uitstel. Goed bezig Konami. De PES-spelers zitten namelijk met smart te wachten op de nieuwe DLC aangezien dit nieuwe items bevat als nieuwe stadiums, clubs, boots etc. Moeilijk wachten dus.

Misschien dat er dus in de week van 8 december informatie naar buiten zou worden gebracht. Ok, er staat ‘hopefully’ maar aangezien het al een week vertraging had ging ik er wel vanuit dat we in deze week informatie zouden krijgen. Nee, wederom helemaal niks. Op 12 december Twittert officialpes het volgende: ย 

Gewoon doen of er niks aan de hand is, althans zo doet het overkomen bij mij. Slechte feedback naar de community.

Sommige volgers van officialpes reageerde als volgt:

De redenen dat het nieuws vertraagd is zal wel een goeie reden hebben maar communiceer het een beetje beter of breng pas nieuws uit als je ZEKER weet dat de DLC dezelfde week nog verschijnt. Ik heb Konami en de PES-reeks hoog zitten maar wat er gebeurde rondom de nieuwe PES 2015 Data Pack voor december irriteert me mateloos. Ik hoop dat ook dat we hele vette content krijgen en niet twee schoenen, een bal, รฉรฉn stadium en een club want dat zou niet zoveel content zijn. Fans zijn nu blij met het nieuws dat nieuws over de nieuwe DLC vandaag verschijnt maar ik moet het nog maar zien. Als het nieuws er wel komt dan lees je er op Kijk-Online natuurlijk alles over.

  • Dat is wel klote! Zonde want PES2015 zat op de goede weg terug naar de top. Leuk artikel. Ergernissen mogen idd geuit worden!!