De nieuwe patch brengt veel veranderingen met zich mee voor Battlefield Hardline.

Misschien vind je dat de balans in Battlefield Hardline af en toe ver te zoeken is. Gelukkig pakt Visceral Games dit aan en is er een patch voor Battlefield Hardline uitgebracht. Deze patch zorgt voor veel veranderingen in Hardline. Zo is het spawn systeem van Team Deathmatch aangepakt en zijn sommige wapens minder sterk gemaakt. Daarnaast zijn de RPG’s minder sterk gemaakt en hebben ze nog maar één ammo. Alle aanpassingen binnen de patch kun je hier vinden.

Maar Visceral Games heeft nog meer aanpassingen gedaan. Er is bijvoorbeeld besloten om wat dingen toe te voegen die Battlefield 4 ook bevat. Zo kunnen console spelers vanaf nu ook servers huren. De PC spelers hadden deze optie al. De Shortcut Kits zijn ook weer beschikbaar en werken net zoals bij eerdere Battlefield spellen.

Daarnaast zal vanaf volgende maand een Battlefield Hardline CTE (Community Test Server) live gaan op de PC. De Hardline CTE heeft hetzelfde doel als de Battlefield 4 CTE had. Via deze server worden aanpassingen gedaan aan het spel en de spelers kunnen deze aanpassingen testen. Het eerste wat getest gaat worden is een nieuwe map voor de volgende DLC. Deze map heet Criminal Activity. Er zal snel meer informatie komen over de Hardline CTE en hoe je je ervoor moet opgeven.