Video thumbnail for youtube video Jak and Dexter Collection in juni naar PS Vita

Beleef nieuwe, spannende avonturen met twee nieuwe titels voor de PlayStation Vita

Vandaag verschijnen er twee titels voor de PlayStation Vita. De twee games zijn Epic Mickey 2 en de Jak and Daxter trilogy.

Epic Mickey 2

Red de magische wereld Wasteland! Epic Mickey 2: The Power of Two is ontwikkeld door BLITZ en werd gebaseerd op de laatste Epic Mickey game die verscheen op de PlayStation 3. De kwaliteit van de graphics is behouden, maar de game is volledig aangepast en maakt gebruik van de vele unieke besturingsmogelijkheden van de PS Vita.

In Epic Mickey 2: The Power of Two, vecht je samen met Mickey Mouse en Oswald om de magische wereld van Wasteland te redden en voor altijd te veranderen. Speel met je favoriete Disney-personage in Mickeys spannendste avontuur tot nu toe en red Wasteland van een nieuwe catastrofe in verschillende levels, gebaseerd op klassieke Disney cartoons.

Jak and Daxter trilogy

Fans van Jak and Daxter zullen uitkijken naar de Jak and Daxter Trilogy, die je voor het eerst op PlayStation Vita kan spelen. Deze superspannende actie- en avonturenbundel werd ontwikkeld door Mass Media en Naughty Dog, het team achter de succesvolle Uncharted-reeks.

PlayStation legendes Jak en Daxter zijn klaar om op heldhaftige wijze op te duiken op je PS Vita en te strijden tegen laffe schurken. Sluit je aan bij de onverschrokken krijger Jak en zijn vreemde sidekick Daxter en knal je een weg in één van hun drie grootste avonturen: The Precursor Legacy, Jak II: Renegade en Jak 3 uit deze superbundel. Ontdek levendige werelden vol maffe personages, roekeloze actie en doldwaze humor in uitdagende mini-games met de PS Vita touchscreen. Red de onschuldige stedelingen van de machten van de duisternis