Entropy.1Hostile Takeover’ factie systeem geïntroduceerd in Artplants ambitieuze space MMO

Artplant, de veelbekroonde studio achter Battlestar Galactica Online, lanceert de eerste omvangrijke update voor Entropy, de ambitieuze interstellaire space MMO. ‘Hostile Takeover’ introduceert een innovatief factie conflictsysteem, waarmee spelers kunnen vechten om de controle te krijgen over de sterrenstelsels voorbij de grenzen van Entropy.

Spelers die onder contract staan bij een van de drie mega-bedrijven in de game kunnen nu samenwerken om de sterrenstelsels die overgenomen zijn door rivalen te destabiliseren en hiermee kansen creëren voor een aanval of hun eigen sterrenstelsels beschermen tegen de aanvallen van tegenstanders. Dit voortdurende conflict bereikt het hoogtepunt in gevechten die plaatsvinden in en rondom zwaar verdedigde ruimtestations, waarmee het lot van alle sterrenstelsels wordt beslist.

“Ik hou van de manier waarop de feature iedere actie betekenisvol maakt,” aldus Jack Wulff, producer van Entropy en chief executive officer van Artplant. “Je reis vormt het universum om je heen. Onze spelers hebben gevraagd om meer gerichte en betekenisvolle PvP evenementen en met de ondersteuning van maximaal honderd spelers in dezelfde wedstrijd, verwachten wij een aantal epische gevechten.”