Entropy brengt Super Nova naar de Summer Steam Sale Party

Speel jij Entropy?

Er zijn een aantal nieuwe updates en verbeteringen gelanceerd voor de space MMO Entropy, zoals ‘winner-takes-all’ gladiatorgevechten, genaamd ‘NOVA’. De lancering van de updates en verbeteringen valt samen met de Steam Summer Sale, waar Entropy vanaf vandaag tot en met maandag 30 juni de drie Founders programma’s – Colonist, Explorer en Founder- aanbiedt met 33% korting.

In NOVA competities nemen maximaal vijf piloten het tegen elkaar op in een free-for-all duel. De winnaar van deze competities wordt niet alleen beloond met de buit, maar ook met game credits. NOVA sectoren zijn afgeschermd en er moet entree betaald worden van 10.000cr / 50.000cr / 100.000cr, waardoor winnen niet meer alleen om glorie gaat, maar vooral over het verdienen van vermogen! Artplant heeft geluisterd naar de community, zoals al uit de toevoeging van de NOVA sectoren is gebleken, en heeft een groot aantal verbeteringen doorgevoerd in de GUI. Dit zorgt voor een meer soepele en gestroomlijnde ervaring en de toevoeging van gloednieuwe vaardigheden.

Alle Entropy Founder packs bevatten verschillende extra voordelen, zoals directe toegang tot de game, starter ships, in-game valuta, meerdere personage slots en exclusieve avatar items. Na aankoop kunnen gamers samenwerken om vorm te geven aan en invloed uit te oefenen op het universum van Entropy, vijandige overnames uitvoeren in concurrerende sterrenstelsels, kostbare middelen mijnen en natuurlijk deelnemen in NOVA.