Enemy Front vanaf nu verkrijgbaar

Enemy Front is te spelen op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Enemy Front, uitgegeven door Easy Interactive en CI Games, een snelgroeiende internationale uitgever en ontwikkelaar van interactief entertainment, is een nieuwe first-person shooter actie game die zich afspeelt tegen de achtergrond van de opstand van Warschau tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Enemy Front is een moderne FPS, met realistische beelden, levels met een open einde en een rijke interactieve gevechtservaring die verder gaat dan het standaard model van lineaire FPS ervaringen.

Spelers nemen de rol van Amerikaanse oorlogscorrespondent Robert Hawkings aan op verschillende adembenemende Europese locaties, terwijl hij zij-aan-zij vecht met verzetsstrijders tegen de Nazi invasie in Frankrijk, Duitsland, Noorwegen en de opstand in Warschau, Polen. Spelers kunnen hun favoriete gevechtstechnieken kiezen zoals een all-out aanval, precisie sniping, stealth of sabotage. Enemy Front, ontwikkeld met de CryEngine3, biedt spelers adembenemende visuals, spectaculaire spelhervattingen en omgevingen die vernietigd kunnen worden.

Enemy Front beschikt ook over een spannende en boeiende multiplayer modus voor maximaal 12 spelers. Spelers zullen een enorm arsenaal Tweede Wereldoorlog wapens gebruiken om tegenstanders neer te halen in spannende death matches, team death matches en Freedom Fighter modi.

  • Yes heb de game al binnen en het is echt een lekkere shooter!

    • Grayfoxz

      Even geleden dat we een fatsoenlijke tweede wereld oorlog shooter hebben voorbij zien komen. Vooral present of near future. Maar een checken ๐Ÿ˜€