Wat weten we tot nu toe van EMAGON?

Via de Spaanse PlayStation blog is een trailer verschenen met de naam EMAGON. In de trailer zie je een persoon die door het bos loopt. Met behulp van een kompas is hij op zoek naar een plant in de woestijn. De trailer geeft natuurlijk geen verdere informatie. En het zal vast geen toeval zijn dat de naam EMAGON achterstevoren geschreven ‘no game’ spelt. Kortom, het is niet duidelijk wat deze trailer precies inhoudt.

“20 years. It’s a lot of time. Look around you and see everything you’ve obtained. You’ve ruled in infinite places, you’ve conquered and freed. You’ve built and destroyed. You’ve been the light against the darkness.

However, this time is different. This time, it’s real. For the first time, your actions have real consequences. They need your help. I know you can hear them. The power to change things is in your hands.”

EMAGON trailer teased een mogelijke onthulling op 5 december.

Het project EMAGON wordt omschreven als het best bewaarde geheim van Sony en is ter ere van het 20 jarig bestaan van PlayStation. Aan het einde van de trailer zie je de datum 5 december. Op 5 december zijn de Video Game Awards, waar vaak nieuwe spellen worden aangekondigd. De dag erna is de PlayStation Experience, hier maakt Sony de game line-up voor volgende jaar bekend.

  • Ik ben erg benieuwd naar de game en alle andere games die aangekondigd gaan worden!

    • Er is niet bevestigd dat het een game is…