Company of Heroes zou eerst in het begin van 2013 verschijnen.

Er komt een gesloten multiplayer beta.

SEGA heeft vandaag aangekondigd dat Company of Heroes 2, het langverwachte strategiespel op 25 juni 2013 wordt uitgebracht in Europa. Company of Heroes 2 was oorspronkelijk gepland voor begin 2013, maar Relic Entertainment gebruikt de extra tijd om te kunnen voldoen aan de hoge standaard van het eerdere deel, het hoogst gewaardeerde strategiespel aller tijden.* Company of Heroes 2 loopt op de geavanceerde Essence 3.0 Engine en brengt tactische strategie op ongeëvenaarde wijze tot leven, dankzij het ColdTech-weersysteem, het revolutionaire en dynamische gezichtsveld-systeem (TrueSight) en realistische verwoestingen. Jonathan Dowdeswell, Executive Producer van Company of Heroes 2, verklaart: “De acquisitie door SEGA heeft ons de kans gegeven om met een nieuwe partner te werken die een grote staat van verdiensten heeft op het gebied van langlopende pc-franchises. Het feit dat we met een goed afgestemd team kunnen werken aan een schitterende spelervaring voor gamers in de hele wereld geeft ons veel vertrouwen.”

“We vinden het verschrikkelijk om onze fans teleur te moeten stellen met een latere datum, want we weten dat ze graag willen spelen. Maar we denken dat het team met de extra tijd het hoogwaardige vervolg kan afleveren dat de fans verdienen”, aldus Greg Wilson, Producer van
Company of Heroes 2. “Het wachten zal niet lang meer duren, omdat spelers ons binnenkort kunnen helpen met het testen en in evenwicht brengen van de multiplayer in de gesloten bèta. Meer informatie volgt binnenkort.”