The Evil Within: The Assignment verschijnt begin 2015

De eerste verhalende DLC voor The Evil Within is een feit! Deze DLC die de naam “The Assignment” draagt kun je vanaf begin 2015 in jouw PC of console gaan schuiven. The Evil Within fans onder ons hoeven dus niet lang meer te wachten, wij verwachten daarom ook snel een definitieve release-datum voor deze DLC.

In deze eerste DLC zal draaien om de partner van Sebastian Castellanos: Juli Kidman. Het einde van The Evil Within roept namelijk een aantal vragen op, en in deze eerste verhalende DLC zullen een aantal van deze vragen hopelijk beantwoord gaan worden. The Assignment is het eerste deel van een tweedelige verhalende DLC voor The Evil Within, verwacht dus dat er na deze DLC nog steeds een aantal vragen onbeantwoord zullen zijn. En misschien roept deze DLC zelfs meer vragen op dan het aantal antwoorden dat we zullen krijgen. Ook zullen sommige vragen die op het einde van The Evil Within nog onbeantwoord zijn nooit beantwoord gaan worden. Het is namelijk de bedoeling dat sommige delen van het einde mysterieus blijven, aldus Jonathan Johanas, game director van de Assignment DLC. 

De release-datum voor The Assignment is begin 2015, en hopelijk zal er ook snel een definitieve release-datum gegeven worden door Bethesda. The Evil Within is te spelen op PC, PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One. The Assignment DLC zal dan ook op al deze platformen gaan verschijnen. Zodra The Assignment verschijnt zullen wij deze natuurlijk gaan behandelen op Kijk-Online, mocht je meer willen weten over The Evil Within bekijk dan hier onze review.

Bekijk hieronder de eerste teaser trailer van The Evil Within: The Assignment:

DLC takes hold early next year ! @theevilwithin

A video posted by Bethesda Softworks (@bethesdasoftworks) on

  • Ik heb hier echt veel zin in 🙂

  • Goed nieuws! Zeker eens downloaden!

    • Zeker! En er komt nog meer DLC dat is ook leuk om te weten en de season pass download je voor 15 euro dus dat valt ook mee