Eerste beelden Assassin’s Creed: Victory gelekt

Assassin’s Creed: Unity ligt nog maar net in de winkels, maar Ubisoft is achter de schermen al druk bezig met een nieuwe Assassin’s Creed game die eind 2015 moet verschijnen. Volgens Kotaku krijgt deze nieuwe Assassin’s Creed game de naam: Assassin’s Creed: Victory. Deze game zal worden ontwikkeld door Ubisoft Quebec en speelt zich af in het Victoriaanse Londen. Kotaku heeft deze informatie verkregen omdat zij een zeven minuten durende demo van de game hebben ontvangen. Een uitgebreid verslag van deze demo is te lezen op de site van Kotaku.

In deze demo is de stad Londen duidelijk zichtbaar, waar de sluipmoordenaar van deze game (wiens naam nog onduidelijk is) de opdracht heeft gekregen om een man genaamd: Roderick Bulmer te doden. We zien in de beelden dat de sluipmoordenaar beschikt over een grappling hook om snel van A naar B te kunnen en dat het mogelijk is om te vechten op rijdende voertuigen.

Volgens Kotaku is Assassin’s Creed: Victory de enige Assassin’s Creed game die verschijnt in 2015. Dit jaar verschenen er twee Assassin’s Creed games, namelijk Assassin’s Creed: Unity voor de PlayStation 4 en Xbox One en Assassin’s Creed: Rogue voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Bekijk hieronder alle screenshots van de game: