Season Pass houders ontvangen vier karakters voor de prijs van drie alsmede de bonus Flashpoint Skin.

Injustice: Gods Among Us is vanaf deze week beschikbaar voor Xbox 360, PS3 en Wii U.

De Season Pass voor Injustice: Gods Among Us werd eind maart onthuld. De Season Pass geeft de houders toegang tot vier van de downloadbare karakters voor de prijs van drie en is beschikbaar op de dag van release op Xbox 360 en PlayStation 3. We hebben goed nieuw want het eerste downloadable karakter is bekend gemaakt en dat is niemand minder dan Lobo. De naam Lobo betekent “he who devours your entrails and thoroughly enjoys it” en de beste man heeft bovenmenselijke krachten en uithoudingsvermogen. Wanneer we met Lobo aan de slag kunnen is op dit moment nog niet bekend.

De Injustice: Gods Among Us Season Pass is beschikbaar vanaf de release van de game op 18 april voor € 14,99 (PSN) of 1200 Microsoft Points (Xbox LIVE) en biedt exclusieve toegang tot de Flash Point Skin Pack met verwisselbare kostuums voor Wonder Woman, Aquaman en Deathstroke.

Injustice: Gods Among Us is een geheel nieuwe game, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios, makers van de vechtgame franchise Mortal Kombat. Deze game introduceert een nieuwe gedurfde vechtgame franchise met een diep origineel verhaal en een grote cast van favoriete DC Comics iconen, zoals Batman, Green Arrow, Cyborg, Harley Quinn, Nightwing, Solomon Grundy, Superman, The Flash, Wonder Woman, Green Lantern en vele anderen. In een wereld, waar de scheidslijn tussen goed en kwaad vervaagd is, nemen helden en schurken op grote schaal deel aan epische gevechten.

Injustice-Gods-among-us.Lobo