Blood Bowl 2 verschijnt op de PlayStation 4, Xbox One en PC

De eerste gameplaybeelden van Blood Bowl 2, het vervolg op de videogame gebaseerd op Games Workshop’s beroemde bordspel dat American football met de fantasiewereld van Warhammer combineert, zijn vrijgegeven.

In deze eerste gameplay video voert het beroemde menselijke team Reikland Reavers een tal van basis bewegingen uit die de core gameplay mechanics van een Blood Bowl wedstrijd uitmaken: rennen, passen, vangen, blokkeren, aanvallen: simpele acties die een geheel nieuw niveau vereisen als je de 75 verschillende vaardigheden in aanmerking neemt die Blood Bowl spelers in de game tot hun beschikking hebben, of kunnen opdoen door te levelen! Mensen zijn goede all-rounders: rennen met de bal, deze passen of zelfs negeren om in plaats daarvan hun tegenstanders kennis laten maken met het grasveld – het is ze om het even. Maar spelers die van alle markten thuis zijn, blinken op geen van de onderdelen in het bijzonder uit.

Blood Bowl 2 PlayStation 4, Xbox One, PC

Deze video toont Blood Bowl 2’s volledig nieuwe grafische engine in actie, maar laat ook het zorgvuldige werk zien dat ontwikkelaar Cyanide op Blood Bowl 2 heeft losgelaten om de authentieke Blood Bowl ervaring neer te zetten: het gejuich van de hongerige fans die het stadium tot de rand toe vullen, de animaties, de dynamische camera’s die de brute sfeer van de wedstrijden nog beter overbrengen, “Cabalvision” en het hilarische commentator-duo Jim Johnson en Bob Bifford. Ook werpen we een eerste blik op de nieuwe interface en sterk verbeterde visuele feedback, waarmee Blood Bowl een modernere, frissere look krijgt en de actie op het veld duidelijker en makkelijker te begrijpen is geworden. Bekijk de eerste Blood Bowl 2 gameplaybeelden hieronder en bekijk de website voor de game voor meer informatie.