Eerste beelden van Project Beast

Hopelijk meer informatie over Project Beast op de aankomende E3

From Software komt met een nieuwe game, voor nu genaamd, Project Beast. Dit is natuurlijk al een tijdje bekend maar er zijn nog geen bewegende beelden vrijgegeven. Tot vandaag. Nu hebben we een video van 20 seconden waarin we wat gameplay zien van de game. De game heeft de sfeer van een Dark/Demon Souls game en dat is alleen maar positief. Geef jouw mening eens over de beelden.

  • Jeroen Hendrickx

    en ja hoor daar ben ik weer ^o^. Dit is zo-i-zo weer een intend buy bij mij. en hiervoor zou ik een ps4 kopen. ziet er echt goed uit. en hoop dat het ook een mooie collectors edition bijkomt. ps als er nog iemand hulp nodig heeft met een soul game vraag het maar. en als er iemand een walkthrough wil maken met mij zou ik het ook super vet vinden.