Eerste beelden Sébastien Loeb Rally Evo toont Zweden

Terwijl de winter tot nu toe mild is geweest en er weinig sneeuw is gevallen, geven Koch Media Benelux en Milestone de eerste beelden van Sébastien Loeb Rally Evo vrij.

Het bekende Italiaanse ontwikkelingsteam heeft zich ingezet voor een reeks technische verbeteringen. In SLRE komt alle kennis die Milestone door de jaren heen heeft opgedaan op het gebied van race simulaties samen. De eigen engine is verbeterd om volledig gebruik te kunnen maken van de nieuwe generatie consoles, met geavanceerde licht- en vegetatiesystemen.

Deze eerste screenshots tonen de zorgvuldige aandacht voor het nabootsen van echte omgevingen, die er nu nog meeslepender en aantrekkelijker uitzien en trouw zijn aan wat spelers zouden zien als zij zouden deelnemen in de Rally van Zweden.

Een naam. Een legende. Een van de meest opwindende rally uitdagingen ter wereld. Vier wielen. Dit zijn de ingrediënten van Milestone’s eerste eigen IP binnen de wereld van de autosport; een titel die spelers oog in oog zet met een van de meest iconische figuren in de geschiedenis van de rallysport: Sébastien Loeb. Deze compromisloze rally simulator debuteert op PlayStation 4 en Xbox One.

Milestone voert de druk op in de aanloop naar een groots 2015. In samenwerking met de negenvoudige rally wereldkampioen zal Sébastian Loeb Rally Evo naar de woonkamers van spelers over de hele wereld worden gebracht, met alle spanning die komt kijken in de rally wereld.

Eerste beelden Sébastien Loeb Rally Evo.1

Features van Sébastian Loeb Rally Evo:

  • Career modus: kruip in de huid van een rally coureur en strijd voor een plekje in het team van Sébastien Loeb, waar hij je als mentor door alle ins en outs van de sport zal gidsen.
  • Offline modus: verbeter je vaardigheden en perfectioneer je rijstijl voor een echt verrijkende ervaring.
  • Online modus: daag vriend en vijand van over de hele wereld uit voor eindeloos vermaak.