Eindelijk een video game verfilming die goed uit kan pakken!

We kennen hem uit films als X-Men Future Past, Inglourious Bastards, Prometheus en veel meer, maar volgend jaar kunnen we hem zien als Callum Lynch en Aguilar in Assassin’s Creed. En dan hebben we het niet over een game. Bekijk hieronder de eerste afbeelding van Michael Fassbender uit de Ubisoft productie van de Assassin’s Creed film.

Michael speelt in de film Callum Lynch, die er achter komt dat hij een nakomeling is van een 15e eeuwse Assassin, Aguilar. Nadat hij meer te weten is gekomen en veel van de skills van zijn voorvader heeft geleerd (vermoedelijk door gebruik van een Animus) besluit Callum de Tempeliers in zijn eigen tijd te bestrijden.

En maak je geen zorgen, zoals fans van de serie weten is dit niet een verhaal dat uit een van de games gepakt is, dit is een volledig nieuw personage in dezelfde wereld als de games. En aangezien de productie grotendeels gedaan word door Ubisoft zelf kunnen we er ook vrij zeker van zijn dat de film trouw zal zijn aan de games. Ben jij benieuwd naar de film? Hij komt volgend jaar op 22 december uit in de Nederlandse bioscopen.

Eerste afbeelding van Michael Fassbender in Assassin's Creed