De pro-gamers van Edward Gaming worden erg goed behandeld!

Edward Gaming, een van China’s beste professionele League of Legends teams, zijn afgelopen week naar hun nieuwe stulpje verhuisd. En dat Chinese pro-gamers het groots aanpakken is wel duidelijk. Het zogenaamde “EDG House” is namelijk niet zomaar een huis, maar een gigantisch gebouw voorzien van een heuse receptie, vergaderruimte, kantine voor leden van Edward Gaming, oefenruimtes en speciale kast voor trofeeën, om maar een paar van de faciliteiten te benoemen.Edward Gaming receptie

Gamen wordt steeds groter en vooral in Aziatische landen wordt erg veel geïnvesteerd in competitief online gamen. League of Legends is natuurlijk niet de enige game die er massaal gespeeld wordt. Een spel als Starcraft II is zodanig populair in Zuid-Korea dat het daar zelfs als een nationale sport gezien wordt. Helaas staat het competitief online gamen in Nederland nog een beetje in de kinderschoenen, maar hier zal ongetwijfeld snel verandering in komen. Er zijn immers heel wat succesvolle Nederlandse pro-gamers. Wat vinden jullie hier van? Zou je ook in Nederland je brood moeten kunnen verdien met gamen?

Edward Gaming heeft het in ieder geval goed voor elkaar. Benieuwd hoe het EDG House er van binnen uit ziet? Neem dan vooral een kijkje naar de onderstaande foto’s.