Naar welke game kijk jij uit die je ziet tijdens de EA E3 2015-persconferentie?

De Electronic Entertainment Expo 2015 begint volgende week in Los Angeles, en Electronic Arts Inc. trapt de week af door de negende jaarlijkse E3-persconferentie te houden op maandag 15 juni om 22:00 CET. EA stort zich in dit gamefeest door de grootste, meest vermakelijke hits te demonstreren en innovatief intellectueel eigendom te onthullen. En dit voor een hele week lang! Op de persconferentie, die wordt gehouden door CEO Andrew Wilson, demonstreert EA talloze HD-titels die allemaal mogelijk worden gemaakt door toonaangevende technologie, inclusief het werelddebuut van de gameplay van Star Wars Battlefront, Mirror’s Edge Catalyst, Need for Speed en nog veel meer.

Voor het eerst in de geschiedenis verwelkomt EA honderden leerlingen van middelbare scholen en universiteiten uit de buurt in het publiek van de live-persconferentie, zodat ze de spannendste week voor de game-industrie in levende lijve kunnen ondervinden. Na de persconferentie organiseert EA een exclusieve paneldiscussie voor de leerlingen met EA-managers die wordt geleid door Tracy Fullerton, Director van het USC Game Innovation Lab, om carrièrekansen in de game-industrie te bespreken.

De EA-persconferentie wordt live gestreamd via livetoplay.ea.com op maandag 15 juni om 22:00 CET. Van de E3 tot Gamescom: volg de laatste EA-nieuwtjes en updates en bekijk exclusieve content achter de schermen op LivetoPlay.ea.com.

EA laat kijkers die de show niet persoonlijk kunnen bijwonen thuis meegenieten door tijdens de livestream gratis games weg te geven. Volg en retweet @OriginInsider om kans te maken op een van de 400 gratis pc-games, vanaf het begin van de show om 22:00 CET tot het einde van de show om 23:00 CET. Winnaars worden willekeurig geselecteerd.

Op de E3 Expo (stand #1601) geeft EA bezoekers de kans om de onderstaande titels en een paar verrassingen zelf te spelen:

  • FIFA 16 – FIFA 16 innoveert op het hele veld om een gebalanceerde, authentieke en spannende voetbalervaring op een hoger niveau te bieden die je kunt spelen zoals jij dat wilt. En er zijn gloednieuwe spelmodi!

  • EA SPORTS FIFA – Met ongelooflijke nieuwe gameplay van console-kwaliteit die optimaal gebruikmaakt van de kracht van de nieuwste mobiele apparaten: dit is met recht de volgende generatie FIFA voor mobiel.
  • Madden NFL 16 – Word de spelmaker in Madden NFL 16 met nieuwe spelmechanismen waarmee je het pass-systeem aan beide kanten van de bal kunt domineren.

  • Madden NFL Mobile – Dit is MADDEN NFL zoals je dat nog nooit op de mobiel hebt gezien, en het seizoen eindigt nooit! Bouw je ultieme Madden NFL, domineer je vrienden tijdens intense duels en speel Live Events buiten het seizoen.
  • Minions Paradise – Ontwikkeld in samenwerking met Illumination Entertainment. Als een aandoenlijke maar onhandige Minion genaamd Phil per ongeluk het cruiseschip met zijn vakantie vierende Minion-vrienden laat zinken, besluit hij om een verlaten tropisch eiland om te toveren tot het perfecte Minions Paradise!
  • Mirror’s Edge Catalyst – Beleef de opkomst van Faith en sluit je aan bij de strijd om de vrijheid, met vloeiende bewegingen en gevechten in first-person die de lat voor het actie-/avonturengenre een stuk hoger leggen.

  • NBA LIVE 16 – Dit jaar draait alles om jou, met features voor nog meer zelfexpressie op en buiten het veld.

  • Need for Speed – Ontdek een nachtelijke wereld van stedelijke autocultuur met echte auto-iconen en vijf spelmodi in deze spannende reboot.

  • NHL 16 – Dit spel, waarin meer input van fans is verwerkt dan ooit tevoren, bevat nieuwe functies voor de meest gespeelde singleplayer- en teammodi, inclusief een nieuwe EA SPORTS Hockey League. In combinatie met een nieuwe gameplay-balans, innovatie op elke positie en ongeëvenaard realistische wedstrijddagen stort NHL 16 je in het hart van de actie: speel samen en win samen.
  • EA SPORTS Rory Mcllroy PGA TOUR – Met ongelooflijke authentieke en fantasierijke ervaringen biedt EA SPORT Rory Mcllroy PGA TOURmet recht golf zonder beperkingen. Speel wat je maar wilt waar je maar wilt, op de manier zoáls je dat wilt.

  • Star Wars Battlefront– Van epische multiplayergevechten met 40 spelers tot Missions boordevol intensiteit en diepgang, Star Wars Battlefront laat je opgaan in de Star Wars-gevechten van je dromen.

 • Star Wars: The Old Republic – Knights of the Fallen Empire, de grootste verhaalgedreven uitbreiding tot nu toe, legt opnieuw de focus op cinematische verhaalvertelling in Star Wars: The Old Republic. De uitbreiding borduurt verder op de kenmerken van alles wat een BioWare™-spel zo geweldig maakt: verken nieuwe werelden, rekruteer nieuwe bondgenoten en geniet van een dynamisch verhaal dat spelers kunnen vormgeven op basis van de keuzes die ze maken.