EA Sports FIFA Ultimate Team World Cup

EA Sports FIFA Ultimate Team World Cup update verschijnt op 29 mei

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag EA SPORTS FIFA 14 Ultimate Team World Cup aangekondigd. Alle spanning en sensatie van de 2014 FIFA World Cup Brazil komt als gratis upgrade in het populairste speltype van FIFA 14. De World Cup-uitbreiding van FIFA 14 Ultimate Team komt op 29 mei uit voor PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4 via een automatische online update voor FIFA 14.

In FIFA 14 Ultimate Team World Cup, een los speltype in FIFA Ultimate Team (FUT), kun je als speler een ultieme ploeg samenstellen uit de 32 nationale teams die deze zomer in Brazilië uitkomen. FUT World Cup bevat alle 32 emblemen van de nationale ploegen, de officiële wedstrijdbal adidas Brazuca, de tenues van alle landen, het Estádio do Maracanã en de nieuwe look-and-feel van FIFA 14 Ultimate Team.

Verbeter de kansen van je team om het toernooi te halen door speciale pakketten met nieuwe spelers en verbruiksitems te kopen in de FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-winkel. Elk FUT World Cup-pakket bevat een gratis Goud-pakket om te gebruiken voor je gewone FIFA 14 Ultimate Team.

Als fan van FIFA 14 Ultimate Team krijg je ook de kans om voetbalhistorie te schrijven. Je kunt in online speltypen en speltypen voor één speler de groepsfase en knockout-fasen doorlopen en uiteindelijk de FIFA World Cup winnen. Als je wedstrijden wint, krijg je virtuele munten in de game. Die kun je gebruiken om pakketten te kopen in de FIFA 14 Ultimate Team World Cup-winkel om je ploeg mee te versterken. Je kunt de teamgeest van je ploeg verbeteren door spelers te zoeken uit hetzelfde land of van dezelfde bond.

  • Donderdag maar eens downloaden dan. Ben benieuwd 🙂